Rendelési helyszín:

1036. Budapest, Árpád fejedelem útja 67. IV. 17. lift van, megbízhatóan működik.

Minden héten hétfőn, egyéb napokon délutánonként, minden esetben előzetes egyeztetést követően!

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:

+36-30-449-38-18

drszentivanyi@gmail.com

Kinesio-tape, Acu-tape

Végre hazánkban is elérhető ez a kiváló fájdalom-és gyulladáscsökkentő, rugalmas ragasztási technika.

Mi az acu-tape lényege? A szalag nem tartalmaz gyógyszert vagy más hatóanyagot, hanem  fizikai tulajdonságaival és a ragasztási technikával fejti ki áldásos hatását,  mely olyannyira hatékony, hogy az olimpikonok is használják.

A technika lényege, hogy nem lekötözünk és fixálunk, hanem izmokat és keringést aktiválunk, izületeket stabilizálunk. Lehet anatómiai képletek szerint is ragasztani, mely a nyugati orvoslás szemléletét használja, de lehet vele meridián működést is befolyásolni, a TCM medicina gondolkodása szerint- és természetesen a kettő ötvözhető is, mely utóbbi előnye a segmentális reflexhatás a belső szervek működésének segítésére.

A szalag vízálló, légáteresztő és rugalmas- csakúgy mint saját bőrünk, így viselése kifejezetten kellemes.

Mikor használjuk és kinek javasolt: fájdalmas, gyulladt, sérült izület, izom, lágyrész  gyógyulásának támogatására, illetve sportolók esetén sérülés megelőzésre  is kiváló. A keringésjavító hatás a nyirokkeringés javítására is értendő.

Összességében a  az acu-tape bizonyos bőrelváltozásokra nem ragasztható, ezen kívül kontraindikációja nincs, életkortól és fizikai állapottól függetlenül mindenkinek ajánlott, kiemelve a mozgásszervi panaszokkal küzdőket!

Próbálja ki, szeretni fogja!