Rendelési helyszín:

1036. Budapest, Árpád fejedelem útja 67. IV. 17. lift van, megbízhatóan működik.

Minden héten hétfőn, egyéb napokon délutánonként, minden esetben előzetes egyeztetést követően!

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:

+36-30-449-38-18

drszentivanyi@gmail.com

GUNA bioterápia a mozgásszervi fájdalomcsillapításban és az arcfiatalító biolifting eljárásban

A GUNA terápiával a fiziológiás állapot helyreállítását (Physiological Regulating  Medicine-PRM) érhetjük el a sejtek, szövetek szintjén, mely a legmodernebb molekuláris biológiai kutatások és a több ezer éves keleti gyógymódok alapjainak ötvözetéből született.

Egyedülállóan és újszerűen hat, nem a hagyományos fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és feltöltő gyógyszerek közé tartozik.  Javítja az izületek, izmok, bőralja keringését, méregtelenítését, az ideg-izom reflexkörök működését, ezáltal állítva helyre a fiziológiás állapotot, csökkentve a fájdalmat.

Alapja nagy tisztasású kollagén, valamint indikációhoz kötötten gyógynövények, vitaminok és ásványi anyagok.  Az alapkészítmények orvos általi kombinációja és injekciós technikai alkalmazása bármilyen lokalizációjú (térd, derék, váll, nyak, kéz, láb, csípő stb.) mozgásszervi panasznál  nagy biztonsággal és hatékonyan alkalmazhatók, legyen szó sérülésről, kopásról,gyulladásról,izomfeszülésről.

Egyedi alkalmazási területe az esztétikai fegyvertárban szintén a kollagén stimuláció és a revitalizáció, valamint a botox bioalternatív alkalmazási lehetősége. Hangsúlyozni kell azonban, hogy ezen szerek alkalmazása csak enyhébb esetekben helyettesíti teljesen a botoxot és a hyaluronsavas fetöltést, előrehaladottabb esetben viszont ezek hatását segíti, tartósabbá teszi és kiegészíti.

Az anti-ageing terápiás arzenálban az arc-és kézbőrnek, a dekoltázsnak egészségesebb, ragyogóbb, élettelibb látványt kölcsönöz.